|
Az ön kosara jelenleg nem tartalmaz terméket.

A SZEGA Camembert Kft-t 1994-ben kiskereskedelmi tevékenység céljából indítottuk útjára az ország első bevásárlóközpontjában, a Budagyöngyében (1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.). Az üzletnek már ekkor saját beszerzési egysége volt a Magyarországon még szinte ismeretlen külföldi, prémium kategóriás termékekre. Működésünket 10 négyzetméteren kezdtük, folyamatosan fejlődve napjainkban közel 500 négyzetméteren tevékenykedünk. Magyarországon egyedülálló Gourmet Szupermarketünk immáron 10. alkalommal nyerte el a Best of Budapest címet, de magáénak tudhatja Az Év boltja, valamint a Super Store Design díjakat is.

 

Vállalkozásunk célja Magyarországról, Európából és a világ különböző tájairól származó, történelmi hagyományokkal rendelkező élelmiszerek népszerűsítése, értékesítése. Boltunkban több mint négyezer termék található meg a legnagyobb európai brandektől kezdve a saját, SZEGA márkával ellátott termékeinkig. Választékunkat 2016-ban tovább bővítettük széles zöldség-gyümölcs kínálatunkkal.

Saját pékségünk kizárólag üzletünk számára készíti pékáru és péksütemény-különlegességeit. A kínálatban – a magyar mellett – több ország tradicionális péktermékei is megtalálhatóak.

Az üzletközpontban lévő saját konyhánkban minőségi alapanyagokból állítjuk elő fogásainkat, melyeket vásárlóink helyben, kellemes hangulatban fogyaszthatnak el.

Célunk, hogy minél több fogyasztóhoz eljuttassuk a minőségi, sokszor több száz éves múlttal rendelkező élelmiszereket, amelyeket mostantól online webáruházunkból, otthonról, kényelmesen is megrendelhetnek.