|
Az ön kosara jelenleg nem tartalmaz terméket.
GIFT BOX MIGNON 5x20ml

Ossza meg a GUGLIELMI élményt szeretteivel, egy különleges ajándékkal: ez a kifinomult és elegáns couvette a legjobb extra szűz guglielmi olívaolajok válogatását tartalmazza miniatűr formátumban. A doboz 5 db 20 ml-es méretű palackot tartalmaz.

7 499 Ft
74 990 Ft/l
Kosárba

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A Szega Camembert Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Szega Camembert Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.