|
Az ön kosara jelenleg nem tartalmaz terméket.
Pecsétgyűjtés

SZEGA Market GOURMET Karácsonyi Pontgyűjtés

Gyűjtse a pecséteket a SZEGA Marketnél!

A SZEGA MARKET GOURMET KARÁCSONYI PONTGYŰJTŐ JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

 1. GOURMET Karácsony promóció (továbbiakban Promóció) szervezője a SZEGA Camembert Kft. (1026 Budapest, Pázsit utca 2.-1/b., adószám: 12776294-2-4, képviseli: Gábossy Ádám Ügyvezető), (továbbiakban Szervező).
 2. A Promócióban azok vehetnek részt (Résztvevő), akik az alábbi együttes feltételeknek megfelelnek: a) belföldi illetőségű 18 éven felüli magánszemélyek, b) akik a Promóció időtartama alatt összegyűjtenek minimum 5 (öt) darab pecsétet (továbbiakban Pecsét) a gyűjtőfüzetükbe (Továbbiakban Pályázat) és bemutatják a pénztárosnak.
 3. A Promóció időtartama: 2020. október 30. 00:00 – 2020. december 23. 19:00 A gyűjtőfüzet beváltási határideje: 2020. december 23. 19:00
 4. A Promóció leírása: A Promócióban részt vevő SZEGA Marketben a Résztvevő az 5. pontnak megfelelően Pecséteket gyűjthet. A Pecsétekből minimum 5 darabot kell összegyűjteni a gyűjtőfüzetbe (ami a SZEGA Marketben érhető el vagy letölthető online a https://www.szegamarket.hu/pecsetgyujtes oldaláról) majd bemutatni a pénztárosnak. Ekkor a Résztvevő jogosulttá válik arra, hogy a 12. pont szerint kedvezményes áron karácsonyi termékeket vásároljon.
 5. A Résztvevő az alábbiak szerint gyűjthet Pecséteket: SZEGA Marketben történő vásárlással. 5.000 forintonként 1 db Pecsét gyűjthető. Egy alkalommal azonban legfeljebb 20 db Pecsét gyűjthető!
 6. A SZEGA Kávézóban történő fogyasztás után a vásárló nem jogosult Pecsétre.
 7. A Promócióban csak a Szervező által kibocsátott ún. „Łhivatalos” pecsétekkel lehet részt venni. A pecsét kb. 12 mm átmérő méretű, rajta SZEGA felirat látható.
 8. A Pecsétek a fizetéssel egy időben kerülnek átadásra. Utólag a Szervező Pecsétet nem bocsát ki.
 9. Az átadásra kerülő Pecsétek mennyisége nyugtánként kerül megállapításra, a nyugtán szereplő termékek és a végső összeg alapján. Több nyugta végösszege nem vonható össze.
 10. A Pecsétek mennyisége a nyugta pontos végösszege alapján kerül megállapításra, nem a felkerekített végösszeg alapján.
 11. A Résztvevők az összegyűjtött Pecsétek felhasználásával karácsonyi termékeket vásárolhatnak kedvezményes áron a 12. pontnak megfelelően.
 12. Az karácsonyi termékek a következők szerint vásárolhatók meg:

 

 1. Chocholat Calendar

  Mesés adventi csokoládé kalendárium gyerekeknek, 24 napra meglepetésekkel töltve.
  Teljes ár: 4.990 Ft/db
  Beváltható: 5 SZEGA pecséttel
 
 1. Cheese Calendar

  Ínyenceknek adventi sajt kalendár, 24 napra sajtkülönlegességekkel megtöltve.
  Teljes ár: 6.990 Ft/db
  Beváltható: 7 SZEGA pecséttel vagy 5 SZEGA pecséttel + 2.000 forinttal
 
 1. SZEGA Prémium karácsonyi csomag nőknek

  Nők számára összeállított exkluzív karácsonyi csomag. Kitűnő ajándék családtag, barát vagy céges partner számára is.
  Teljes ár: 10.490 Ft
  Beváltható: 10 SZEGA pecséttel + 3.490 Ft

 
 1. SZEGA Gold karácsonyi csomag nőknek

  Nők számára összeállított egyedi karácsonyi csomag. Kitűnő ajándék családtag, barát vagy céges partner számára is.
  Teljes ár: 14.990 Ft
  Beváltható: 15 SZEGA pecséttel + 3.490 Ft

 
 1. SZEGA Prémium karácsonyi csomag férfiaknak

  Férfiak számára összeállított exkluzív karácsonyi csomag. Kitűnő ajándék családtag, barát vagy céges partner számára is.
  Teljes ár: 10.490 Ft
  Beváltható: 10 SZEGA pecséttel + 3.490 Ft

 
 1. SZEGA Gold karácsonyi csomag férfiaknak

  Férfiak számára összeállított egyedi karácsonyi csomag. Kitűnő ajándék családtag, barát vagy céges partner számára is.
  Teljes ár: 14.990 Ft
  Beváltható: 15 SZEGA pecséttel + 3.490 Ft

  A teljes árak a termékek SZEGA Marketben érvényes pecsét nélküli árakat jelenti.

 

 1. A karácsonyi termékek a készlet erejéig, de legkésőbb 2020. december 23-ig állnak rendelkezésre. A készlet kimerülése esetén a Promóció Szervezőjének jogában áll a meghirdetett termékeket azokkal megegyező értékű termékekre cserélni.
 2. A pénztáros a beváltáskor mindig ellenőrzi a gyűjtőfüzetbe lévő pecséteket. Amennyiben a Promóciós gyűjtőfüzetben a hivatalostól alakilag és tartalmilag eltérő pecsét található, akkor az egész gyűjtőfüzet érvénytelen, a Promóciós a Promócióból kizárásra kerül.
 3. Az érvénytelennek minősített gyűjtőfüzetek a Szervező tulajdonában maradnak, visszatérítésre nincs mód. A Szervezőnek nincsen indoklási kötelezettsége az esetleges érvénytelenítésekkel kapcsolatban.
 4. A beváltási határidőn túl bemutatásra kerülő gyűjtőfüzetet a Szervező nem váltja be.
 5. Beváltáskor a gyűjtőfüzeteket nem lehet összevonni.
 6. A pecsétek készpénzre nem válthatók.
 7. A Promócióban szereplő karácsonyi termékekkel kapcsolatos reklamációkat a Szervező a Promóció időtartama alatt és befejeztével a Promócióban részt vevő SZEGA Marketben fogadja, a vásárlást igazoló nyugta bemutatása mellett. A Szervező csak a rendeltetésszerű használat során keletkezett minőségi kifogásokat kezeli.
 8. A Promócióban való részvétel önkéntes.
 9. Azáltal, hogy a Résztvevő Pályázatát átadja a Pénztárosnak tudomásul veszi és elfogadja a jelen Promóciós szabályzatban foglalt valamennyi feltételt.
 10. Bármely Pályázat, amelyhez a Résztvevő a Szervező megítélése szerint a Részvételi szabályzatot sértő módon jutott hozzá, lopott vagy más illegális úton szerzett, automatikusan érvénytelenítésre kerül. Azok a Pályázatok, amelyek bármely része illegális, módosított, hamisított vagy szabálytalan, vagy fennakad bármely más ellenőrzésen, szintén kizárásra kerülnek.
 11. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze vagy megszüntesse a Promóciót előre nem látható kivételes körülmények felmerülése esetén.
 12. A Promócióról további információ a https://www.szegamarket.hu/pecsetgyujtes oldalon található.
 13. A Részvételi szabályzat a Promócióban részt vevő SZEGA Marketben és a https://www.szegamarket.hu/pecsetgyujtes oldalon kerül közzétételre.

SZEGA Market letölthető pontgyűjtő füzet: Letöltés